12 November 2018

Kindvriendelijke hotspots in de buurt

Ben jij net in één van de eengezinswoningen van de Haarlemsche Poort komen wonen? Dan is het wellicht handig om de meest kindvriendelijke spots van Haarlem op een rijtje te hebben. Nog geen idee? Geen zorgen, wij zetten ze voor je op een rijtje.

Meneer Paprika

Na een bezoek aan Meneer Paprika wil je bijna zelf weer een kind zijn en dat is niet zonder reden. Lange vingers bij de koffie, op de muren kunnen tekenen zonder straf en spelen in de speelhoek. Je begrijpt vast wel waarom jij hier met je gezin heen moet.

Brownies en Downies

Bij deze leuke lunchspot hebben ze niet alleen lekkere brownies, jouw kids kunnen hier ook urenlang spelen in de speelhoek. Deze spot heeft zijn naam te danken aan het lieve personeel wat hier werkt. Mensen met beperkingen werken hier met veel plezier en ontvangen de kinderen met open armen. Een echte aanrader dus!

Oosterplas

Bij de Oosterplas heb je verschillende speelterreinen, hutten en klimbomen. Kids vinden dit fantastisch. Het is ook zeker geen straf om in deze omgeving rond te lopen want het is er erg mooi. En met een klein beetje geluk kom je één van de bewoners van de Oosterplas tegen, namelijk de wisent. Deze grote vriendelijke reus doet je niks en is leuk om naar te kijken!