15 March 2019

Een stap dichterbij

Beetje bij beetje komt de Haarlemsche Poort steeds dichterbij. De afgelopen tijd hebben jullie je massaal ingeschreven om een eigen plek te bemachtigen in het complex tussen het oude en het nieuwe Haarlem. Wij zijn heel erg blij met de getoonde interesse en het enthousiasme!

De komende tijd gaan we hard aan de slag om alle inschrijvingen te verwerken. Op 18 maart zullen de eerste mensen te horen krijgen of we een plek voor ze hebben weten te vinden. Aan de hand van de inkomenseis, woningvoorkeuren, beschikbaarheid, volledigheid van je dossier en finale credit check worden de woningen toegewezen aan de beste passende kandidaat. Bij gelijkwaardige kandidaten op een woning, heeft de kandidaat die ook een parkeerplaats wilt huren voorrang.

Ondertussen kan er nog steeds ingeschreven worden voor Haarlemsche Poort. We behandelen de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst. Een ouderwets potje ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt!’.

Houd dus de website en onze sociale kanalen in de gaten en hopelijk zien we je snel! Mocht je ondertussen toch nog vragen hebben, horen wij ze natuurlijk graag. Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.